За нас

Димитър Фердинандов 97 ЕООД е производител на ауспуси за автомобили, метални конструкции, огради, порти и оборудване за магазини.От създаването си през 1997 година, фирмата следва политика на установяване на дълготрайни търговски контакти и пълното обхващане нуждите на българския пазар.Днес фирмата произвежда над 500 артикула които подържа на склад.През годините фирмата се доказа като един от най-сериозните производители на ауспуси за леки и лекотоварни автомобили, мотокари и трактори на българския пазар. Благодарение на високото качество на предлаганите продукти фирмата си изгради трайни взаимоотношения с много сервизи и магазини в България. Фирмата има собствена дилърска мрежа в цялата страна, чрез която предлага своите продукти.Разполагаме със сервиз за монтаж и ремонт на ауспухови системи. Предлага се и ремонт на ходовата част и двигателя на автомобила, смяна и баланс на гуми, смяна на масла, филтри и др..Производството на фирмата е ориентирано към максимално покриване на автомобилния парк в България. Ежегодно се усвоява производството на 50-100 нови модела ауспуси за различни марки автомобили.Дейността на фирмата е организирана в производствено хале изцяло оборудвано за машиностроителна дейност, разположено в района на с. Алдомировци (20 км от София) с 3000 кв.м. застроена площ и прилежащ терен от 6000 кв.м.

В процеса на разработване и производство на различните видове ауспуси, фирма “Димитър Фердинандов – 97” ЕООД се придържа към изискването за покриване на нормите за изпускателните системи наложени от производителите на съответните марки автомобили и произведените ауспуси отговарят напълно на оригиналните прототипи.
Наложен като принцип на работа е строгият контрол на качеството на готовата продукция. Гаранцията на произведени ауспусите е 12 месеца.